کم خونی و راههای درمان طب سنتی _ اسلامی
درمان کمخونی در طب سنتی _ اسلامی
👈🏻یکی از دلایل کم خونی مصرف نادرست مواد غذایی و فست فود ااست پس ابتدا برای درمان کم خونی باید به اصلاح سبک زندگی و رعایت آداب خوردن، نوشیدن، خوابیدن پرداخت. مصرف مواد زیر برای رفع کم خونی در طب سنتی _ اسلامی پیشنهاد می شود:
1- استفاده از کباب بریان گوسفند(البته کباب_زغالی)بسیار مفید برای کم خونی ست.
2- خوردن باقلای ارگانیک(که کود شیمیایی نخورده باشد)با پوست درمان ریشهای کمخونی است چون مغز استخوان را ترمیم میکند . روایت میفرماید باقلا سبب تولید خون تازه می شود.
3- استفاده از شکر طبیعی نیشکر به جای شکر و قند سفید بازاری
4- خوردن سبزی تره، بسیار مفید است در قالب کوکو ، آش و … نیز می توان مصرف کرد.
5- مکیدن آب انار شیرین
غذاهای مناسب درمان کم خونی :
سوپ گندم با روغن زیتون، حلیم، غذای شیر گاو زرد محلی و گوشت گوسفند تازه، آبگوشت گوسفندی، فسنجان بادام و گردو ، …
خوراکی هایی مناسب درمان کم خونی:
1- عناب، سنجد، انار شیرین ، مویز، انجیر، عسل، بادام درختی، پسته ، آلوسیاه، زرشک کوهی، تخم شربتی
2- بادمجان، کدوتنبل ، زردک، نخود
3- سه شیره: شیره انگور و خرما و توت (بسیار مفید)
4- شربت خونساز
5- روغن شحم، روغن زیتون
6- نمک دریا
7- بادرنجبویه، کاسنی، دارچین، شوید با عسل مرغوب
8- برگ چغندر محلی بدون ساقه هم خونساز بوده و برای غلظت خون مناسب است
9- آب شوید پخته + عسل
10- داروی قرص خون (مقل_ازرق)
11- داروی کراث خونساز طب اسلامی
12- جامع امام رضا علیه السلام+ آب تره پخته